된장찌개
소고기 50g. 참기름 1t, 집된장 50g, 물 4C, 손질한 멸치 3-4마리, 양파 1/4개. 애호박 1/3개, 두부 1/2모 , 다진마늘 1t, 청양고추 홍고추 : 약간
대파 1/3대. 고추가루 약간
1.뚝배기에 소고기, 참기름을 넣어 볶는다.
2.된장을 넣어 볶다가 물, 손질한 멸치, 감자, 양파 넣고 끓기 시작하면 7-8분 끓인다.
3.애호박, 두부를 넣고 약 5분동안 끓인 후 마지막에 고추가루 약간, 마늘,청홍고추 넣고 불을 끈다. 전과정 뚜껑열고 끓인다.
방송한 요리 된장찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Soybean Paste Stew
Beef 50g. 1 t of sesame oil, 50 g of green onion, 4 c of water, 3-4 anchovies trimmed, 1/4 onions. 1/3 zucchini, 1/2 curd curd, chopped garlic 1 t, cheongyang chilli red pepper: slightly
1/3 of the big waves. Chili powder slightly
1. Put the beef and sesame oil in the pot and fry them.
2. Put the miso, stir in water, groomed anchovies, potatoes, onions, boil and boil for 7-8 minutes.
3. Put zucchini and tofu in boiling for about 5 minutes, then put a little red pepper powder, garlic, blue pepper and put out the fire. Open all the lids and boil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.