마늘 김밥
재료: 밥, 김밥김, 다진 소고기, 데친 시금치, 설탕, 식초, 다진마늘, 그 외의 김밥 속재료
1. 다진 소고기에 후춧가루를 넣고 볶는다
2. 볶고 있는 소고기에 다진 마늘을 넣고 볶는다
3. 마늘과 소고기를 바짝 볶아준다
4. 볶은 소고기를 밥과 섞는다
5. 단촛물이 밥에 고루 섞이게 넣어준다
6. 밥에 참기름을 넣고 버무린다
7. 김 위에 밥을 올리고 고루 편다
8. 원하는 김밥 속재료를 넣고 김밥을 말아준다
방송한 요리 마늘 김밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Garlic rice
Ingredients: rice, kimbap steak, minced beef, poached spinach, sugar, vinegar, minced garlic, other ingredients
1. Put pepper in chopped beef and fry
2. Add chopped garlic to roasted beef and fry
3. Fry garlic and beef thoroughly
4. Mix roasted beef with rice
5. Put the flour mixed into the rice uniformly.
6. Put sesame oil in rice and puddle.
7. Raise the rice on the steak and let it steadily.
8. Add the desired ingredients of kimbap and let go of the kimbap
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.