단칼에 쌈밥
재료: 테프 밥 1공기(200g), 깻잎(20장), 채 썬 양파 장아찌(1컵), 달래 50g,영양부추 30g, 쑥갓 50g, 참기름(1큰술), 통깨(2작은술), 위생비닐봉투
1. 채 썬 양파장아찌를 1컵 넣는다
2. 푸른 잎채소를 채 썰어 넣는다
3. 채 썬 홍고추를 넣는다
4. 참기름 1큰술을 넣는다
5. 통깨 2작은술을 넣는다
6. 재료를 잘 섞어준다
7. 밥에 참기름을 약간 넣어 섞어준다
8. 위생 비닐로 밥을 동그랗게 만들어준다
9. 밥 위에 쌈장을 올려준다
10. 깻잎 위에 채소 무침을 올려준다
11. 쌈 위에 밥을 하나씩 올려준다
방송한 요리 단칼에 쌈밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Ssambap
Ingredients: tepp rice 1 air (200g), sesame leaf (20 pieces), pickled onion pickle (1 cup), 50g soaking, 30g of nutritive leek, 50g of sesame seeds, sesame oil (1 tablespoon) envelope
1. Put 1 cup of pickled onion pickles.
2. Slice green leafy vegetables
3. Put red pepper
4. Add 1 tablespoon sesame oil.
5. Put 2 teaspoons of sesame seeds.
6. Mix the ingredients well
7. Add a little sesame oil to the rice and mix it.
8. Circulate rice with sanitary plastic
9. Put the pancake on the rice.
10. Put the vegetables on top of the sesame leaves
11. Put one piece of rice on top of the wrap.
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