구운양배추샐러드
[재료] 양배추 1/4개(300g), 올리브유, 소금, 후추 적당량씩
[명란치즈소스] 명란젓 1개, 피자용 치즈 80ml, 전분 1/2T, 우유 80ml
[과정]
1. 양배추는 심을 살짝만 제거하여 8등분 한다.
2. 후라이팬에 올리브유를 두르고 가열한 다음 양면이 구운 색이 나도록 굽는다.
3. 소금, 후추를 적당히 뿌려가면서 약불에서 8분~10분 정도 굽다가 뚜껑을 덮어 찌는 듯이 익힌다. ☞ 양배추를 익히면 단맛이 상승한다.
4. 양배추가 부드러워지면, 그릇에 담고 명란소스를 얹는다.
[명란치즈소스 만들기]
1. 명란은 고춧가룰 양념을 훑어 내고 반 갈라 알만 발라낸다.
2. 프라이팬에 1의 명란과 피자용 치즈, 우유를 넣어 약불에서 치즈가 녹을 때까지 끓인다. 전분을 넣어 농도를 낸다.
방송한 요리 구운양배추샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Roasted cabbage salad
[Ingredients] 1/4 cabbage (300g), olive oil, salt, pepper Appropriate amount
[Cheese sauce] 1 spicy cod roe, pizza cheese 80ml, starch 1 / 2T, milk 80ml
[process]
1. Cabbage is divided into 8 halves by removing the stem.
2. Put olive oil in a frying pan and heat it. Then, bake both sides so that the color is baked.
3. Sprinkle with salt and pepper and bake for 8 ~ 10 minutes on a rice pudding. Cover with lid and boil. ☞ When you cook cabbage, sweetness increases.
4. Once the cabbage is tender, put it in a bowl and put the sauce.
[Making Cheese Sauce Sauce]
1. Myeonbang seeks out the seasoning of red pepper.
2. Put 1 pound of cheese, pizza cheese, and milk in a frying pan and boil until the cheese melts in the fire. Add the starch to the concentration.
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