토마토소스
[재료] 파프리카 빨간 것 1개, 대저토마토 2개, 올리브오일 2T, 양파 1/2개, 소금 1/2T, 후추(약간), 다진 마늘 1T, 이태리 파슬리
1. 파프리카는 꼭지를 떼고 4등분 한 뒤, 길이로 얇게 썰어 둔다. 토마토는 꼭지를 떼어 끓는물에 넣었다 꺼내 껍질을 벗기고 툭툭 잘라 놓는다.
2. 냄비에 올리브오일을 넣고 중불에서 다진양파를 볶다가 파프리카, 소금, 후추를 넣어 볶는다. 어느 정도 무르면 마늘을 넣고 15-20분정도 걸쭉해지도록 조린다.
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Tomato sauce
[Ingredients] 1 paprika red, 2 tomatoes, olive oil 2T, 1/2 onion, salt 1 / 2T, pepper (slightly), chopped garlic 1T, Italian parsley
1. Remove the nipple and divide the paprika into four equal parts, then slice it into thin pieces. The tomatoes are peeled off, put into boiling water, peeled, peeled, and cut out.
2. Put olive oil in a pan, fry the onion which is chopped in medium heat, add paprika, salt, pepper and fry. Add garlic and cook for 15-20 minutes.
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