양배추카레조림
[재료] 양배추 1/2개, 양파 1/2개, 고기 간 것 200g, 마늘 다짐 1T, 생강 다짐 1T, 카레루 80g, 굴소스 1T, 식용유 1T
[과정]
1. 양배추는 작은 것으로 골라 심이 있는 부분까지 8등분 한다. 김이 오른 찜기에 푹 쪄서 준비해둔다.
2. 냄비에 식용유를 두르고 다진 마늘과 생강을 넣어 볶다가 향이나면 다진 양파를 넣어 투명해질 때 까지 볶는다. 소고기 간 것을 넣어 볶다가 반쯤 익으면 분량의 물을 붓고 카레 루를 넣어 끓인다.
3. 한소끔 끓으면 굴 소스, 큐민, 터머릭, 케키얀 페퍼, 고운 고춧가루를 넣어 졸인다.
4. 1의 쪄둔 양배추를 넣어 끓여 마무리한다.
5. 따뜻한 밥과 함께 낸다.
방송한 요리 양배추카레조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed cabbage curry
[Ingredients] 1/2 cabbage, 1/2 onion, 200 g meat, 1 t garlic, 1 t ginger, 80 g curry, 1 t oyster sauce, 1 t cooking oil
[process]
1. Pick a small cabbage and divide it into eight equal parts. Steaming steaming steaming steaming steak prepares steadily.
2. Put the cooking oil in the pot, put the chopped garlic and ginger, and fry it. When it smells, put the chopped onion and fry until it becomes transparent. Put the beef, stir in half, boil water and pour a small amount of kereru.
3. If you boil only slightly, put oyster sauce, cumin, turmeric, ketchup pepper, and red pepper powder.
4. Put steamed cabbage of 1 and boil and finish.
5. Sprinkle with warm rice.
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