귤 닭가슴살 샐러드
재 료: 닭가슴살120g, 감귤2개, 양상추100g,오이1/2개, 적채100g, 샐러리1대,떡국떡100g,
소 스: 감귤2개, 바나나1개, 잣1큰술 식초6큰술, 감귤발효액6큰술, 설탕2큰술,요거트3큰술, 소금, 후추약간
1) 닭가슴살을 삶아서 식혀 결대로 찢은 후 소금, 후추, 참기름으로밑간하여 준비 한다.
2) 썬 가래떡은 팬에 바삭하게 구워 놓는다.
3) 귤은 끓는 물에 살짝 삶아 먹기 좋게 썰어 준다.
4) 오이와 적채, 샐러리는 먹기 좋게 썰어 찬물에 헹구어 물기를 없앤다.
5) 양상추도 먹기 좋게 손질해 물에 10분정도 담가 냉장고에 보관하여 심심하게 만들어 놓는다.
6) 분량의 재료를 믹서에 갈아 소스를 만든다.
7) 접시에 감귤을 썰어 돌려 담고 재료를 올려 소스와 함께 낸다.
방송한 요리 귤 닭가슴살 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Tangerine chicken breast salad
Ingredients: 120g chicken breast, 2 tangerines, 100g lettuce, 1/2 cucumber, 100g green, 1 celery, 100g rice cake soup,
Sources: 2 citrus, 1 banana, 1 pine nuts 6 tablespoons vinegar, 6 tablespoons citrus fermentation, 2 tablespoons sugar, 3 tablespoons yogurt, salt, pepper
1) Boil the chicken breast, chill it, and prepare it with salt, pepper and sesame oil.
2) Crispy baking of the sun garakgeok in the pan.
3) Boil the mandarin in boiling water and cut it well.
4) Cucumber, red pepper, and celery are sliced well and are rinsed in cold water to remove water.
5) Let's eat lettuce well, soak in water for about 10 minutes and store in refrigerator and make bored.
6) Add the amount of material to mixer to make sauce.
7) Slice the citrus fruit on the plate and put the ingredients up and put it with the sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.