두부 맑은 조개국
바지락이나 모시조개 300g, 부드러운 두부 1/2모, 청경채 3~5포기, 방울토마토 10개, 청양고추 2개, 새우젓 국물 2큰술
1. 깨끗이 씻어 해감을 한 조개에 물을 붓고 끓인다.
2. 두부와 청경채는 먹기 좋게 등분한다.
3. 방울토마토는 칼집을 넣거나 반으로 썬다.
4. 청양 고추는 송송 잘게 썰고 마늘은 채 썬다.
5. 조개가 입이 벌어지면 두부, 방울토마토를 넣고 방울토마토가 껍질이 일어날 때가지 끓인다.
6. 소금으로 간을 맞추고 채 썬 마늘, 청경채를 넣고 한소끔 끓인다.
7. 식성에 따라 청양고추를 추가한다.
방송한 요리 두부 맑은 조개국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tofu clear clams
300g of clams or flax seeds, 1/2 of soft tofu, 3 to 5 drops of blueberry seeds, 10 drops of tomatoes, 2 pieces of blueberry pepper, 2 tablespoons of shrimp juice
1. Wash clean and pour water into a seashell and boil it.
2. Tofu and sesame seeds are divided into portions.
3. Drop tomatoes in sheaths or in half.
4. Cheongyang red pepper is cut into small pieces and garlic is sliced.
5. When the clam opens, add tofu and drop tomatoes and simmer until the bark of the drop tomato is reached.
6. Match the liver with salt, add garlic, chungchaejae and simmer.
7. Add Cheongyang red pepper according to the food.
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