마키베리 두부완자
[재료]
타르타르소스, 마키베리 가루, 두부, 닭가슴살, 톳, 연근, 달걀,마늘, 파, 소금, 후추.
[과정]
1. 타르타르 소스에 마키베리 가루를 넣어 섞어준다
2. 으깬 두부를 볼에 넣는다
3. 다진 닭가슴살을 넣는다
4. 톳, 잘게 썬 연근, 달걀, 소금, 흰 후추, 다진 마늘, 잘게 썬 파 흰부분, 참기름을 넣고 섞어준다.
5. 반죽을 뭉쳐준다
6. 뭉친 반죽을 팬에 올려 굽는다
방송한 요리 마키베리 두부완자 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Maki berry tofu
[material]
Tartar sauce, mackerel flour, tofu, chicken breast, tops, lotus root, eggs, garlic, leeks, salt, pepper.
[process]
1. Mix the tartar sauce with the maki berries.
2. Put the mashed tofu into the bowl.
3. Put chopped chicken breast.
4. Add chopped finely chopped lotus root, egg, salt, white pepper, chopped garlic, chopped white part, and sesame oil.
5. Keep the dough together
6. Bake dough in pan and bake
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.