씀바귀나물
재료 :
씀바귀 160g, 미나리 120g, 거두절미한 숙주 100g, 배 1/4개
양념장 :
다진 마늘 1T, 다진파 2T, 깨소금 1T, 식초 3T, 설탕 2T, 고추장 5T
조리법 :
1. 씀바귀 뿌리는 잔 뿌리를 다듬어 내고, 구부려 보아서 딱딱하게 느껴지는 부분을 잘라낸다
2. 손질한 씀바귀 줄기를 끓는 소금물에 넣어 30초 정도 삶아서 찬 물에 2~3시간 정도 담가둔다
3. 미나리는 뿌리부분을 손질하고 숙주는 거두절미한다
4. 배는 적당한 굵기로 채썬다
5. 미나리는 소금물에 새파랗게 데쳐내어 찬물에 헹군 후, 물기를 꼭 짠 다음에 3cm 길이로 썬다
6. 거두절미한 숙주는 끓는 물에 넣고 살짝 데쳐 낸 후, 소쿠리에 건져 물기를 거두면서 아삭하 게 식힌다
7.양념을 분량대로 만들어 준비한다
8. 접시에 재료들을 가지런히 담고, 양념을 끼얹거나 무쳐서 낸다
방송한 요리 씀바귀나물 레시피를 참고하세요..
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Horsetail
material :
160 grams of herbage, 120 grams of parsley, 100 grams of red pepper, 1/4 times
Seasoning:
Chopped garlic 1T, chopped 2T, sesame seed 1T, vinegar 3T, sugar 2T, hot pepper 5T
recipe :
1. Scarlet roots trimmed the roots of the roots and bent to cut off the hard part
2. Put the trimmed stalk in boiling salt water, boil it for 30 seconds and soak it in cold water for 2-3 hours
3. Buttercups trim their roots and the host has a big head.
4. Pour the boat into a suitable thickness.
5. The buttercups are soaked in salt water and rinse in cold water, then squeeze the water and cut into 3cm length
6. Condiminate the dead host in a boiling water, lightly squeezed out, drained in a colander, chopping while taking a bite
7. Prepare spices in small quantities.
8. Place the ingredients on a plate, sprinkle or sprinkle them.
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