시금치대추나물
재료 :
시금치 250g, 대추 3개
양념장 :
다진 파 2T, 참기름 1T, 다진 마늘 1T, 깨소금 2T, 소금 1/2T
조리법 :
1. 시금치는 깨끗이 다듬어 4~5cm 정도로 잘라 씻어 소쿠리에 건져 물기를 거둔다
2. 끓는 물에 소금을 조금 넣고 시금치를 데쳐 찬물에 한 번 헹궈 꼭 짠다
3. 대추는 돌려 깎아서 잘게 채썬다
4. 분량의 양념으로 맛있게 무친다
방송한 요리 시금치대추나물 레시피를 참고하세요..
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Spinach jujube
material :
Spinach 250g, 3 jujube
Seasoning:
Chopped wave 2T, sesame oil 1T, chopped garlic 1T, sesame salt 2T, salt 1 / 2T
recipe :
1. Spinach is cleaned, cut to 4 ~ 5cm, washed, and drained to the drainer.
2. Put a little salt in boiling water and heat spinach, rinse once in cold water and squeeze.
3. Turn the jujube to chop finely
4. Delicate flavor with a small amount of seasoning
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