불고기꼬치
재료 :
불고기감 400g, 통마늘 150g, 송송 썬 실파 2T, 산적 꼬지, 통깨, 식용유
고기양념 :
간장 3T, 설탕 1T, 꿀 1T, 맛술 2T, 배즙 2T, 사과즙 2T, 양파즙 2T, 참기름 1T, 다진 마늘 1T, 후춧가루
조리법 :
1. 고기는 핏물을 제거한 후 너무 큰 것은 반으로 자른다
2. 분량의 양념을 만들어 고기를 재운다
3. 산적 꼬지에 고기양념 한 것을 꿰어 프라이팬에 노릇하게 구워낸다
4. 통마늘은 반으로 잘라 산적 꼬치에 꿴 다음 잘 달구어진 팬에 식용유를 두르고 노릇하게 구워 낸다
5. 접시에 예쁘게 담은 후 통깨와 송송 썬 실파를 솔솔 뿌려 완성한다
방송한 요리 불고기꼬치 레시피를 참고하세요..
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Bulgogi skewers
material :
Bulgogi persimmon 400g, whole garlic 150g, Songsoon sungwa 2T, bulgogi, sesame oil, edible oil
Meat seasoning:
Soy sauce 3T, sugar 1T, honey 1T, garlic 2T, juice 2T, apple juice 2T, onion juice 2T, sesame oil 1T, chopped garlic 1T,
recipe :
1. Meat removes blood and then cuts too large in half
2. Make a quantity of sauce and make meat
3. I bake a meatball in a frying pan with a spicy meat sauce
4. Cut the whole garlic in half and put it on a skewer. Then, put the cooking oil in a well-heated pan and bake it gently.
5. After you put it on the plate beautifully, I will finish the sesame seeds
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