계지차
재료 :
계지 10g, 저민 생강 10g, 대추 5개, 물 5~7C, 잣 1T
조리법 :
1. 계지를 물에 살짝 씻어 냄비나 주전자에 분량의 물, 저민 생강, 대추와 함께 넣는다
2. 20분 정도 푹 끓여 맛이 충분히 우러나면 찻잔에 따르고 잣을 띄워낸다
방송한 요리 계지차 레시피를 참고하세요..
#####################################
Staple tea
material :
Ginger 10g, ginger ginger 10g, jujube 5, water 5 ~ 7C, pine nut 1T
recipe :
1. Rinse the stomach gently with water and place in a pot or kettle with a quantity of water, ginger, jujube and jujube
2. Boil for about 20 minutes, and if the taste is enough, pour the pine nuts into the cup.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.