씀바귀나물
[재료]
씀바귀 200g, 다진 쇠고기 50g, 미나리 20g, 고춧가루 1T
[고추장 양념] 고추장 1 1/2T, 청장 약간, 설탕 1 1/2T, 다진 파 1T, 다진마늘 1T,
깨소금 1T, 참기름 1/2T
[과정]
1. 씀바귀는 깨끗이 다듬어 끓는 물에 살짝 데친 뒤 찬물에 30분정도 담가 쓴맛을 우려내고 꼭 짠다.
2. 미나리는 줄기만 소금물에 데쳐 3cm길이로 썬다. 쇠고기는 갖은 양념을 한 후 볶아 식힌다.
3. 데친 씀바귀에 고춧가루로 물을 들인 후 볶은 쇠고기와 데친 미나리를 섞어 고추장양념으로 무친다.
방송한 요리 씀바귀나물 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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MBC Pleasant day March 17, 2016 We introduce brief recipe (recipe, making, making) which we broadcast on dish that we broadcast on March 17, 2016.
Horsetail
[material]
Ingredients 200g, minced beef 50g, parsley 20g, red pepper 1T
[Kochujang sauce] 1 / 2T of kochujang, 1 / 2T of sugar, 1T of sugar, 1T of chopped wave, 1T of chopped garlic,
Sesame Seed 1T, Sesame Oil 1 / 2T
[process]
1. Scrub the pussy carefully and boil it in boiling water, soak it in cold water for about 30 minutes.
2. Cut the parsley into salt water and cut into 3cm length. The beef is roasted after all seasoning.
3. Pour water with red pepper powder in a poached spoon, mix roasted beef and poached buttercup, and sprinkle it with red pepper sauce.
Please refer to the recipe of cooked herb noodle recipe (recipes, making, making).
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