히카마 웅녀마늘밥
재료
멥쌀 불린 것2컵 찹쌀 불린 것1컵, 히카마1/2개 웅녀마늘1/2개 청주1큰 술 , 채 썬 쇠고기150g 갖은양념1과1/2큰 술
양념장 재료
진간장 3큰 술 배즙 3큰 술 고춧가루1 큰 술 웅녀 마늘 다진 것 1작은 술, 홍고추 다진 것 2큰 술 풋고추 다진 것 2큰 술 쪽파 다진 것 2큰 술, 깨소금 1 큰 술 들기름 1 큰 술
만드는 법
1. 히카마와 웅녀마늘은 1.5cm크기로 깍뚝 썰어준다
2. 쇠고기는 갖은 양념 넣어 섞은 다음 20분간 재워준다
3. 양념장은 모두 넣고 잘 섞어준다
4. 냄비에 쌀 섞은 것과 1/2과 놓고 쇠고기 양념한 것 넣고 나머지 쌀과 히카마 웅녀마늘을 넣고 청주 넣어 밥을 지어준다
5. 갖은 양념장과 곁들인다
방송한 요리 히카마 웅녀마늘밥 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Hikama Ōn garlic rice
material
2 cups called glutinous rice 1 cup, 1 cup of Hikama 1/2 urn garlic 1 ½ cup of sake, 1 tablespoon of chopped beef 150g Seasoning 1 and 1/2 cups
Sauce material
Soy sauce 3 tablespoons juice 3 tablespoons red pepper powder 1 tablespoon urn woman garlic chopped 1 teaspoon, red pepper chopped 2 tablespoons green pepper chopped 2 large chopped chopped chopped 2 big liquor, sesame salt 1 big liquor chopped 1 tsp
how to make
1. Slice the hicamas and garlic into 1.5cm
2. Mix the beef with all seasonings and let it sit for 20 minutes.
3. Add all the sauce and mix well.
4. Put a mixture of rice in the pot and 1/2 of it, put the beef seasoning, put the remaining rice and garlic in Hikama Ogon, and put rice in the sake.
5. Serves with all the sauce
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