홍두깨살 부드럽게 만드는 법
1. 재료 : 양파
방법 : 양파를 발라서 냉장고에 15분 이상 숙성하기
* 양파의 매운맛 성분인 알린 성분이 고기에 흡수되어 비릿한 냄새를 잡고
부드럽게 연육작용을 시켜 고기가 부드러워 지는 것
2. 재료 : 올리브오일+녹차가루
방법 : 올리브오일과 녹차 가루를 1:1로 혼합해 20분 이상 냉장고에서 숙성하기
* 올리브오일과 녹차가루는 돼지고기의 비린내를 잡아주고
지방분해하는 효과가 있을 뿐만 아니라 연육작용을 도와 고기가 부드러워진다
방송한 요리 홍두깨살 부드럽게 만드는 법 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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How to make a glimpse
1. Ingredients: Onions
Method: Rinse the onions in the refrigerator for at least 15 minutes
* Onion's spicy ingredient, Algin, is absorbed by the meat and holds a smell
Smooth meat to soften the meat
2. Ingredients: Olive oil + green tea powder
Method: Mix 1: 1 olive oil and green tea powder and mature in refrigerator for more than 20 minutes.
* Olive oil and green tea powder keeps pork meat fishy
Not only has the effect of decomposing fat, but also helps the meat to soften meat.
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