참깨굴찌개
[재료] 굴 굵은것, 알배추, 마늘, 팽아버섯(굵은것),부추,쑥갓,잣,당근,멸치다시육수, 만능고추장, 만능된장, 참깨 간 것
1. 당근은 얇게썰고 팽이버섯은 밑둥손질해서 먹기좋게 썰고, 알배추와 부추도 큼직하게썰어둔다.
2. 다시육수 끓이다 고추장, 된장을 푼 다음 굴을 제외한 모든 재료를 넣어 끓인다.
3. 마지막에 굴을 넣어 살짝만 끓여낸다.
방송한 요리 참깨굴찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Sesame oyster stew
[Ingredients] Coconut, Chinese cabbage, garlic, fried mushrooms (thick), leek, asteraceae, pine nuts, carrots, anchovy reishi, all-purpose gochujang, universal miso, sesame
1. Cut the carrots thinly and cut the top mushrooms to make them eat well, and cut the cabbage and leek too heavily.
2. Boil the boil again Boil the hot pepper paste and miso, then boil all the ingredients except the oyster.
3. Put the oyster at the end and boil it lightly.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.