시래기 들깨가루 볶음 (시래기+들깨)
시래기 300g, 멸치육수 2컵, 들깨가루 4큰술
양념-들기름 2큰술, 국 간장 2큰술, 다진 마늘 1/2큰술
1. 손질한 시래기는 먹기좋은 길이로 5~6cm 길이로 자른다.
2. 팬에 들기름을 넉넉히 두르고 시래기를 볶아준다.
3. 멸치육수를 붓고 시래기를 부드럽게 익힌다.
4. 국간장으로 간을 맞추고 다진 마늘을 넣고 들깨가루를 넣어 국물이 자작해질 때까지 조린다.
방송한 요리 시래기 들깨가루 볶음 (시래기+들깨) 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stir fried glutinous perilla powder (Seagra + perilla)
300 grams of seagrass, 2 cups of anchovy, 4 tablespoons of perilla
Seasoning - 2 tablespoons olive oil, 2 tablespoons soy sauce, 1/2 tablespoon chopped garlic
1. Cut the trimmed shrimp in a length of 5 ~ 6cm with a good length.
2. Fill the pan with plenty of oil and fry the sage.
3. Pour the anchovy broth and gently boil the sage.
4. Place the liver with soy sauce and add chopped garlic, put the perilla powder, and cook until the soup is ready.
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