배추냄비
[재료] 배추 1/4개 600g, 시금치 1/2단, 닭다리살 300g,
다시마육수 1.5L, 술 100ml, 소금, 다진마늘 2T, 대파 1대, 매운장, 흰밥 적당량
1. 시금치는 20분간 물에 담가뒀다가 물기를 털어내고 5cm길이로 썬다. 배추는 툭툭 자르고, 닭다리살은 먹기 좋은 크기로 살짝 자른 다음, 끓는 물에 데쳐 찬물로 헹구어둔다.
2. 토기냄비에 넣고 중불을 켠 다음, 끓어오르면 배춧잎을 넣는다. 그리고 30분 끓인다.
3. 닭고기를 넣고 거품을 걷어낸다. 매운장, 다른 양념들을 넣고 5분간 끟인다.
4. 시금치 넣어 2-3분 끓인다.
5. 이 국물에 밥을 말아, 툭툭 자른 대파를 넣고 살짝 더 끓여낸다.
방송한 요리 배추냄비 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Cabbage pot
[Ingredients] 600g of 1/4 Chinese cabbage, 1/2 of spinach, 300g of chicken wings,
Kneaded broth 1.5L, liquor 100ml, salt, chopped garlic 2T, 1 large green onion, spicy cabbage, white rice Appropriate amount
1. Spinach is immersed in water for 20 minutes, then shake off the water and cut to 5cm length. Cut the Chinese cabbage, cut the chicken skin lightly to a good size, and boil it in boiling water and rinse it with cold water.
2. Put it in a pot of pottery, turn on the medium fire, then add cabbage leaves when boiling. Then boil for 30 minutes.
3. Put chicken and bubble kick. Add spicy bowls and other seasonings and sprinkle for 5 minutes.
4. Put spinach and boil for 2-3 minutes.
5. Put rice in this soup, add a tuk-cut loaf and boil it a little more.
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