쇠고기무밥
[재료]쌀 2C, 무 300g, 얇게 썬 고기 100g,
A: 맛간장 1T, 술 1T, 마늘 적당량 양념장
1. 무는 채썬다.
2. A를 잘 섞어둔다.
3. 무에 소금을 넣는다
4. 냄비에 참기름, 쌀 30분 담가놓은 것 넣고 볶는다.
5. 기름이 돌면 무를 넣는다. 잘 섞는다.
6. 쇠고기 넣는다.(양념한소고기)
7. 뚜껑덮고 강불에서 끓으면 약불로 10분정도 뜸 들인다.
방송한 요리 쇠고기무 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Beef rice balls
[Ingredients] Rice 2C, 300g of radish, 100g of sliced meat,
A: 1T of flavored soy sauce, 1T of liquor, garlic sauce
1. Chop it.
2. Mix A well.
3. Add salt to the radish.
4. Put sesame oil and rice in a pan for 30 minutes and fry.
5. If the oil turns, put radish. Mix well.
6. Add beef (seasoned beef)
7. Cover the lid and boil it for about 10 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.