보리굴비구이
[재료] 보리굴비 3마리, 쌀뜨물 적당량, 식초 약간, 참기름 1T,
마늘고추장 적당량, 대파(이파리) 2대, 양파 1
1. 보리굴비는 쌀뜨물에 식초를 섞은 물에 하룻밤 담가둔다.
2. 냄비물에 대파와 양파를 넣어 끓인다. 그 위에 찜기를 올리고 면보를 깐다. 1의 굴비를 넣어 15분 정도 찐다.
3. 부드럽게 찐 굴비는 살만 발라낸다. 참기름을 넣어 버무린다.
4., 마늘고추장을 곁들여 먹는다.
방송한 요리 보리굴비구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Grilled barley with gulbi
[Ingredients] Three barley croutons, rice hot water moderately, a little vinegar, sesame oil 1T,
Garlic paste, garlic paste, two onions
1. Barley gulbi is soaked in rice vinegar mixed with vinegar overnight.
2. Put potatoes and onions in boiling water. I put a steamer on it and put on my clothes. Put 1 celery and steam for about 15 minutes.
3. Gently steamed cucumber is salmon. I put sesame oil in it.
4. Eat garlic with red pepper paste.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.