매움단장
[재료] 마른고추 반컵, 물 2C, 양파 썬 것 2/3C, 당근 1/4C, 생강 다짐 조금, 식물성기름 2T, 양지고기 삶은물 1C, 간장 1C, 설탕 1C, 포도주 3C
1. 마른고추는 잘라서 물 2C에 불려둔다.
2. 고추를 건져 물기를 닦아내고, 식용유 두른 팬에 볶다가 양파, 당근, 마늘 2쪽, 생강을 넣고 볶는다.
3. 볶다가 어느 정도 볶은 향이 나면 고추 불렸던 물, 고기 삶은 물 1C을 넣고 설탕 1/2C넣고 푹 조린다.
4. 국물이 1/3정도 졸면 간장을 넣고 1/3쯤 더 조린 후, 설탕을 넣어 강 불에서 걸쭉하게 조려지면 포도주를 넣고 체에 받쳐 걸러낸다.
방송한 요리 매움단장 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Chef
[Ingredients] Dried red pepper half-cup, water 2C, onion 2 / 3C, carrot 1 / 4C, ginger vermicelli 2T, vegetable oil 2T, boiled water 1C, soy sauce 1C, sugar 1C, wine 3C
1. Cut the dried red pepper and call it water 2C.
2. Remove the red pepper, wipe off the water, fry on a pan with oil, add 2 onions, carrots, garlic, ginger and fry.
3. When the roasted flavor comes to a certain extent, put 1C of water and meat boiled water called chili, add 1 / 2C of sugar and cook well.
4. If the soup is about 1/3 of the juice, add the soy sauce and cook about 1/3 more. Then add the sugar and add the wine to the soup.
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