새우 시금치 탕
- 닭 육수는 물에 닭고기, 무, 파, 양파, 마늘, 당근을 넣고 우려 낸다.
재료 : 닭 육수, 새우, 시금치, 생강, 대파, 마른고추,녹말, 정종, 달걀, 소금
만드는 법
1. 닭 육수 6컵에 채 썬 생강, 마른 고추를 넣는다
2. 청주 1큰 술, 국간장 1큰 술, 양조간장 1작은 술을 넣는다.
3. 갈라서 펼쳐 녹말로 밑간한 새우를 손으로 뜯어 센불에 넣고 끓인다
4. 시금치를 넣고 끓으려고 할 때 불을 끈다
5. 달걀흰자를 풀어 거품을 내 넣는다
방송한 요리 새우 시금치 탕 레시피를 참고하세요..
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Shrimp spinach tang
- Chicken broth suffers from chicken, radish, onion, garlic and carrots in the water.
Ingredients: chicken broth, shrimp, spinach, ginger, green onions, dried red pepper, starch, wholegrain, eggs, salt
how to make
1. Put ginger and dried red pepper in 6 cups of chicken broth.
2. Add 1 teaspoon of sake, 1 tablespoon soy sauce, 1 teaspoon of brewed soy sauce.
3. Unfold the shrimp with the starch and tie it with the hand and boil it.
4. Turn on the fire when you put the spinach and try to boil it.
5. Loosen the egg whites to bubble.
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