들깨냉국
재료: 닭가슴살1조각, 오이1/2개, 파프리카(빨강, 노랑), 목이버섯2조각,소금, 양파1/4개, 대파1/4대, 생들깨1컵, 소금 적당량, 참기름 조금, 물
만드는 법
1 들깨는 씻기
2 닭가슴살은 찬 물에 담갔다가 끓는 물에 데친 다음 냄비에 대파,
양파를 넣고 끓는 물에 넣어서 삶는다.
3 2의 국물 체에 거른 다음 1의 들깨와 같이 믹서에 갈아서 한소끔 끓인다.
4 2의 익은 닭가슴살은 먹기 좋게 찢어서 준비해 주고, 채소는 곱게 채를 썰어서
각각 찬 물에 담갔다가 물기를 제거한다.
5 목이버섯은 찬 물에 담갔다가 밑동을 제거한 다음 곱게 채를 썰어둔다.
6 재료를 그릇에 담고 얼음과 들깨국물 섞은 다음 소금으로 간을 해서 붓는다.
방송한 요리 들깨냉국 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Crispy crust
Ingredients: 1 piece of chicken breast, 1/2 piece of cucumber, 2 pieces of paprika (red, yellow), 2 pieces of mushroom, salt, 1/4 of onion, 1/4 of loaves, 1 cup of perilla, water
how to make
1 Perilla wash
2 Chicken breasts are soaked in cold water, boiled in boiling water, then poured in a pan,
Put onions and boil in boiling water.
Sprinkle on the broth of 3 2, then grind it in the mixer like the perilla of 1 and boil it.
4 2 ripe chicken breasts are ready to be torn, and vegetables are sliced finely
Dip each in cold water and remove the water.
5 Throw the mushrooms in cold water, remove the base, and cut them thinly.
6 Put the ingredients in a bowl and mix with ice and perilla soup, then pour in salt and pour.
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