무쇠솥 흑미밥
재료: 흑미1/4컵, 흰쌀 1과3/4컵, 생수 2와1/3컵,
숭늉 만들기: 생수 3컵
1. 흰쌀 1과 3/4컵을 쌀겨만 가볍게 벗기듯 문질러준다
2. 불린 흰쌀과, 흑미 1/4컵을 무쇠솥에 넣고 섞는다
3. 흑미 불린 물로 밥물을 잡는다
4. 센 불에 올린 후 끓으면 불을 줄이고 8분 정도 뜸을 들인다
방송한 요리 무쇠솥 흑미밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cast iron rice cooked in black rice
Ingredients: 1/4 cup of black rice, 1/3 cup of white rice, 2 / 1/3 cup of bottled water,
Make a splash: 3 cups of water
1. Rinse 1 and 3/4 cup of white rice with lightly peeled rice bran
2. Add 1/4 cup of boiled rice and black rice into a fermenter and mix.
3. Take rice with boiled water called black rice
4. After boiling, boil down to reduce the fire and boil for about 8 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.