박 돼지고기조림
[재료]
동아박 600g, 삼겹살 300g, 홍고추 굵은 것 약간, 다시 육수 2/3C,
건고추, 건고추 슬라이스 적당량
[A] 술 3C, 설탕 3T, 미림 2T, 간장 3T
[과정]
1. 돼지고기는 1cm두께로 썰어 프라이팬에 식용유, 약-중불로 옮겨가면서 익힌다.
2. 겉을 자른 박을 끓는 물에 살짝 데쳐 익힌 돼지고기 팬에 함께 넣는다.
3. 다시마 육수, 맛간장, 매실청, 맛술과 청주, 고추를 넣고 센 불에 30분 정도 졸여준다
방송한 요리 박 돼지고기조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Boiled pork meat
[material]
600g of Dong-a-pak, 300g of bamboo shoots, slightly thick red pepper, 2 / 3C of broth,
Dry red pepper, dry red pepper slice suitable amount
[A] Sake 3C, Sugar 3T, Mirim 2T, Soy 3T
[process]
1. Cut 1-cm-thick pork into a frying pan and transfer it to cooking oil and medium-medium fry.
2. Put the slices of pork cut into a pan of boiled water.
3. Add seaweed soup, tasty soy sauce, plum juice, sashimi, sake, and red pepper to boil for about 30 minutes
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