태국풍 소고기 양파 샐러드
재료
등심 1조각, 양파 2개, 토마토 1개, 다진땅콩 1/2컵,
소스:청양고추1~2개,홍고추1개,깐마늘5쪽,고수2줄기,피쉬소스3큰술,설탕,레몬즙 8큰술
만드는 법
1. 등심은 앞뒤로 칼집을 내서 팬에 구워 한 입크기로 자른다
2. 양파는 얇게 채썰어 얼음물에 씻어 물기를 빼둔다
3, 절구에 청양고추, 홍고추, 깐마늘, 고수 2줄기, 피쉬소스, 설탕을 찧고 레몬즙을 섞어 소스를 만든다
4. 볼에 고기를 넣어 섞고 양파를 넣어 가볍게 버무려 낸다v
방송한 요리 태국풍 소고기 양파 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Thai style beef onion salad
material
1 piece of sirloin, 2 onions, 1 tomato, 1/2 cup of chopped peanuts,
Sauce: Cheongyang red pepper 1-2, 1 red pepper, 5 garlic cloves, 2 coriander, 3 tablespoons fish sauce, sugar, lemon juice 8 tablespoons
how to make
1. The sirloin is sliced back and forth and baked in a pan and cut into bite size
2. Slice the onion thinly and wash it in ice water to remove the water.
3, Cheongyang red pepper, red pepper, garlic, two coriander, fish sauce, sugar and lemon juice are mixed to make sauce
4. Put the meat in the bowl, mix the onions, and lightly mash it
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.