소고기 육전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 5월 3일 방송한 요리 소고기 육전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

소고기 육전

재료

쇠고기(우둔 혹은 등심)200g,소금1t,후추 약간,참기름1t,청주1t,마늘즙 약간,밀가루 약간,

달걀2개

채소기름:식용유 3컵,양파1개.대파1대, 마늘 5쪽,생강1쪽

만드는 법

1.우둔이나 등심을 3mm 두께로 얇게 뜬다

2.쇠고기에 잔칼집을 살짝 넣는다.

3.잔칼집을 넣은 쇠고기에 소금,후추,참기름,청주,마늘즙으로 밑간을 한다.

4.쇠고기에 밀가루, 달걀을 묻혀 팬에 노릇하게 지져낸다.

5.먹기 좋은 크기로 썰어서 접시에 담고 초간장을 곁들인다.

* 채소 기름 만드는 방법

1.양파는 굵게 채썰고, 대파는 어슷썬다 마늘과 생강은 편편히 썬다.

2.팬에 식용유를 넣고 식용유가 끓어오르면 부재료 널어 튀기듯이 끓여 걸러낸다.

방송한 요리 소고기 육전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Beef land

material

Beef (stump or loin) 200g, salt 1t, pepper a little, sesame oil 1t, sake 1t, a little garlic juice, a little bit of flour,

2 eggs

Vegetable oil: 3 cups of edible oil, 1 onion, 1 green onion, 5 garlic, 1 ginger

how to make

1. Flatten the stump or sirloin to a thickness of 3 mm

2. Put the bean curd into the beef slowly.

3. Prepare beef with whole sheath with salt, pepper, sesame oil, sake, and garlic juice.

4. Beef, flour and eggs are buried in the pan.

5. Slice it into a good size to eat, and then add it to a plate.

* How to make vegetable oil

1. Cut the onion into thick slices and cut the green onion slices. Slice garlic and ginger well.

2. Put the cooking oil in the pan and when the cooking oil boils, it brews and boils out like a spare part.

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