우유소스의 닭 안심 미트볼
[재료] 데친 컬리플라워 1/2개 분량, 양파 1/2개, 줄기콩 데친 것 10개, 당근 1/2개, 닭 안심 300g, 우유 2컵, 우유 1L, 식용유 소금, 후추, 만능간장 적당량
1. 닭 안심은 우유에 재워두었다가 건져내어 갈아둔 뒤, 소금과 후추로 간 한다.
2. 양파는 2cm두께로 슬라이스하고 당근은 0.5cm정도 두께로 둥글게 슬라이스하고, 끓는 소금물에 데친 줄기콩은 사선으로 1/2등분 해서 준비한다.
3. 달군 냄비에 식용유를 두르고 당근, 양파를 넣어 볶다가 소금과 후추로 간한다.
4. 데친 컬리플라워를 넣고 우유 1L, 만능간장을 기호에 맞게 넣어 끓인다.
5. 만들어 둔 닭 반죽을 숟가락으로 떠 넣어 익을 때까지 중약불에서 끓인다.
6. 줄기콩을 넣어 1분정도 끓인 뒤 불을 끈다.
방송한 요리 우유소스의 닭 안심 미트볼 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Milk sauce chicken tenderloin meatball
[Ingredients] 1/2 cup of steamed cauliflower, 1/2 of onion, 10 beans of stalk, 1/2 of carrot, 300g of chicken, 2 cups of milk, 1L of milk, cooking oil Salt, pepper,
1. Chicken is put in milk, put it out, and then go to salt and pepper.
2. Slice the onion 2cm thick, round the carrot to a thickness of 0.5cm, and boil the brine in the salt water beans are prepared in half by the diagonal line.
3. Put the cooking oil in the pan, add the carrots and onions, and fry them with salt and pepper.
4. Add the cauliflower and add 1L of milk and soy sauce to boil.
5. Sprinkle the chicken dough that you have made with a spoon until it is cooked.
6. Put the stem beans and boil for about 1 minute and turn off the fire.
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