딸기소스
[재료] 딸기(작은 것) 1kg, 설탕 70g, 레몬즙 또는 라임즙 2T
1. 딸기는 깨끗이 씻어 꼭지를 제거한다.
2. 냄비에 분량의 딸기, 설탕을 넣어 중약불에서 10-15분정도 거품을 걷어내 가며 끓인다.
3. 마지막에 레몬즙 또는 라임즙을 넣어 약불에 살짝 끓여 불에서 내린다.
방송한 요리 딸기소스 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Strawberry sauce
[Ingredients] Strawberry (small) 1kg, sugar 70g, lemon juice or lime juice 2T
1. Wash the strawberry cleanly and remove the faucet.
2. Put a small amount of strawberries and sugar in a pot and boil it for about 10-15 minutes.
3. Put lemon juice or lime juice at the end and boil lightly on the fire to get out of the fire.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.