닭볶음탕
[재료] 절단 닭 1마리 분량, 감자 500g, 양파 100g, 대파 2대, 애호박 1개,
표고버섯 3장, 올리브오일 적당량
[양념장] 만능양념장 5T, 고춧가루 1/2T, 설탕 2T, 만능간장 4T, 다진 생강 2T,
참기름 1T, 물 100g
[과정]
1. 닭은 껍질을 벗기고 물기를 제거한다.
2. 감자, 양파, 대파, 애호박, 표고버섯은 먹기 좋은 크기로 잘라 준다.
3. 프라이팬에 올리브 오일을 2T 넣고 달구어 지면 닭고기를 겉만 굽는다.
4. 양념장 재료를 함께 섞어 준 뒤에 양념의 반을 닭고기에 넣은 뒤 10분정도 졸여 주고 감자, 양파, 대파를 넣고 나머지 양념을 다 넣은 뒤에 불을 줄이고 15분정도 끓여준다.
방송한 요리 닭볶음탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dak bokkeumtang
[Ingredients] One portion of chopped chicken, 500g of potatoes, 100g of onion, 2 pieces of green onion, 1 zucchini,
3 shiitake mushrooms, olive oil suitable amount
[Marinade] All-purpose sauce 5T, red pepper powder 1 / 2T, sugar 2T, universal soy sauce 4T, chopped ginger 2T,
Sesame oil 1T, water 100g
[process]
1. Chickens peel and remove water.
2. Potatoes, onions, green onions, zucchini, shiitake mushrooms are cut to a good size to eat.
3. Put 2 t olive oil in a frying pan and bake the chicken on the surface.
4. Mix seasoning ingredients together and add half of the seasoned chicken to the chicken for about 10 minutes.
Put on potatoes, onions, and green onion, put all the rest of the spices in place and reduce the fire.
Boil for 15 minutes.
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