비트편
재료: 비트, 물, 꿀, 소금, 녹말
1. 손질한 비트를 강판에 간다
2. 비트즙에 물 1/2컵을 넣고 체에 거른 후 물, 녹말가루를 넣어 반죽한다
3. 냄비에 반죽을 넣고 꿀 1/2컵, 소금으로 간을 맞춘 후 저어가며 끓인다
4. 완성된 반죽을 틀에 붓고 찬 물을 부어 굳혀 완성한다
방송한 요리 비트편 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Bit
Ingredients: Beet, water, honey, salt, starch
1. Go to the steel plate with the trimmed bits
2. Add 1/2 cup of water to the bit juice, sieve it, add water and starch powder, and knead.
3. Put the dough in a pan, add 1/2 cup of honey and salt to the liver, and simmer with stirring.
4. Pour the finished dough into the mold and pour cold water to make it hardened.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.