월남쌈
재료: 라이스 페이퍼, 채를 썬 각종채소, 깻잎, 닭가슴살
소스재료: 땅콩버터, 참깨소스, 칠리소스, 코코넛밀크
1. 라이스 페이퍼를 따뜻한 물에 담근다
2. 채를 썬 당근, 오이 등의 채소를 라이스 페이퍼에 올려준다
3. 채를 썬 깻잎을 올려준다
4. 닭가슴살을 올려준다
5. 재료가 빠져나오지 않게 라이스 페이퍼를 잘 싸준다
6. 소스재료를 섞어 월남쌈을 찍어 먹는다
방송한 요리 월남쌈 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Root wrap
Ingredients: Rice paper, chopped vegetables, sesame leaves, chicken breast
Source material: peanut butter, sesame sauce, chili sauce, coconut milk
1. Rice paper in warm water
2. Place pickled vegetables such as carrots and cucumbers on rice paper.
3. Raise the sesame leaves
4. Raise the chicken breast
5. Fill the rice paper well so that the material does not come out.
6. Mix the sauce ingredients and eat the rice wrap.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.