시금치 새우 볶음 우동
재료 : 데친 우동면 1개, 시금치 100g, 숙주 30g, 새우살 80g, 가다랭이포 약간
마늘 1쪽, 생강 1쪽
소스 - 굴소스 1큰술, 간장 1큰술, 맛술 1큰술, 설탕 1/2큰술, 물 1큰술
1. 설탕, 간장, 맛술, 굴소스를 넣어 소스 만들기
2. 팬에 기름을 두르고 채 썬 마늘과 생강 볶다가 새우살 볶기
3. 데친 우동을 넣고 볶다가 소스 넣어주기
4. 볶던 팬에 바로 시금치 볶기
5. 볶은 시금치를 볶음우동에 얹기
방송한 요리 시금치 새우 볶음 우동 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Spinach shrimp stir-fried udon
Ingredients: 1 poached noodle, 100g spinach, 30g host, 80g shrimp, a little bonito
One side of garlic, one side of ginger
Sauce - 1 tablespoon oyster sauce, 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon sugar, 1 tablespoon water
1. Making sauce with sugar, soy sauce, sake, oyster sauce
2. Fry the pan and stir-fry shrimp with garlic and ginger.
3. Put the boiled noodles and stir-fry them into the sauce.
4. Fry the spinach directly to the fried pan
5. Roasted spinach on stir-fried udon
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.