매운닭갈비
[재료] 닭다리살 4쪽(껍질 벗긴 것), 청주 4T, 청양 고춧가루 2T, 매운양념장 350g,
단호박 1/4쪽, 고구마 작은 것 2개, 당근 1/2개, 양배추 100g, 깻잎 10장, 참기름 적당량
1. 닭다리살은 껍질을 벗겨 먹기 좋은 크기로 썰어 청주에 재 두었다가, 청양고추가루를 넣어 1분정도 버무려 매운맛을 먼저 배어들게 한다.
2. 분량의 매운양념장을 넣고 버무려 30분정도 둔다.
3. 단호박, 고구마, 당근, 양배추는 큼직하게 썰고 깻잎은 살짝 두껍게 채 썬다.
4. 팬에 닭다리살, 단호박, 고구마, 당근, 양배추를 담고 중불에 볶는다.
5. 다 익었을 때 쯤, 마지막으로 참기름을 둘러 잘 섞어주고 깻잎을 얹어 낸다.
방송한 요리 매운닭갈비 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Spicy chicken ribs
[Ingredients] chicken skin 4 pages (peeled), Cheongju 4T, Cheongyang red pepper powder 2T, spicy sauce 350g,
1/4 side of pumpkin, 2 small sweet potatoes, 1/2 carrot, cabbage 100g, 10 sesame leaves, sesame oil suitable amount
1. Peel chicken skin, slice it in a good size to eat, put it in sake, put Cheongyang red pepper powder and cook for about 1 minute to get the hot taste first.
2. Put a small amount of spicy sauce and put it for about 30 minutes.
3. Slice the pumpkin, sweet potatoes, carrots and cabbage heavily and cut the sesame leaves slightly thick.
4. Fry chicken stir fry, squash, sweet potatoes, carrots and cabbage in a medium heat.
5. When you are all mature, finally mix well with sesame oil, put out a sesame leaf.
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