해산물 효소 무침
재료
새조개,양상추,적채 약간씩
만드는 법
1. 새조개는 깨끗이 손질해 데쳐준다.
2. 데친 해산물은 한입크기로 잘라주고 야채도 한입크기로 뜯어서 찬물에 담가준 다음 물기를 제거해준다.
3. 발효액소스는 재료를 모두 섞어 블렌더에 갈아준다.
4. 담은 접시에 야채를 깔고 해산물을 소스에 무쳐서 올려준다.
방송한 요리 해산물 효소 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Sea food with enzyme
material
Cockles, lettuce, potatoes
how to make
1. The cockles are cleaned and groomed.
2. Cut the seafood to the size of bite-size, and cut the vegetables into bite-size, soak it in cold water and remove the water.
3. Add the fermentation broth to the blender.
4. Put the vegetables on the plate and put the seafood on the sauce.
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