모둠채소
[재료] 고구마 1개, 밤호박 1개, 알타리무 6개, 브로콜리 1/2개, 밤호박 1개, 마 1/4대
[딥소스] 닭가슴살 간 것 250g, 다진마늘 2개분, 다진파 1/4대, 된장 2 1/2T, 설탕 2t, 청주 1 1/2T, 미림 1 1/2T, 후춧가루 약간, 참기름 1T, 식용유 약간
1. 냄비에 식용유를 약간 두르고 다진 마늘을 넣어 향을 낸다. 닭가슴살 간 것을 넣어 볶다가 설탕, 후춧가루, 된장, 다진파를 넣어 볶는다. 분량의 청주와 미림을 넣어 재료들이 부드럽게 한데 섞으며 수분이 졸아들때까지 볶는다. 마지막에 참기름을 넣어 마무리하고 불을 끈다.
2. 채소류는 손질하여 먹기 좋은 크기로 자른 후 김오른 찜통에 찐다.
3. 접시에 (2)의 찐 채소와 (1)의 딥소스를 곁들여 먹는다.
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All vegetables
[Ingredients] 1 potato, 1 zucchini, 6 altaris, 1/2 broccoli, 1 zucchini, 1 quarter
[Deep Sauce] Chicken breast 250g, chopped garlic 1/4, miso 2 1 / 2T, sugar 2t, sake 1 1 / 2T, mirin 1 1 / 2T, pepper slightly, sesame oil 1T, edible oil slightly
1. Put a little cooking oil in the pot and put the chopped garlic into the incense. Fry the chicken breast into pieces and fry with sugar, black pepper, miso, chopped green onion. Put a small amount of sake and mirin, mix the ingredients gently and fry until the water is drowned. Finally, put sesame oil finishes and turns off the fire.
2. Cut the vegetables to a good size to be eaten, and steam them in a steamed steamer.
3. Eat dish with (2) steamed vegetables and (1) deep sauce.
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