파래달래무침
[재료] 달래 150g, 파래 150g, 다진 파 2T, 다진 마늘 1T, 참기름 1T, 후추 약간, 간장 3T, 사과 식초 1/2T, 고춧가루 1T, 매실청
1. 깨끗이 씻은 달래는 3-4cm 정도의 길이로 썰어 놓는다.
2. 끓는 물에 파래를 얼른 넣었다 꺼내어 찬물에 헹구어 물기를 꼭 짠다.
3. 갖은 양념에 고춧가루와 식초를 조금 넣고 달래와 파래를 넣어 버무린다.
방송한 요리 파래달래무침 레시피를 참고하세요..
###################################################
MBC pleasant day February 2, 2015 broadcast It is brief introduction of recipe (recipe) which we breathed in dish.
Sake
[Ingredients] 150g, 150g, chopped 2T, chopped garlic 1T, sesame oil 1T, pepper, soy sauce 3T, apple vinegar 1 / 2T, red pepper 1T,
1. It is sliced about 3-4cm in length to be washed cleanly.
2. Put boiling water into the boiling water quickly, rinse the cold water and squeeze the water.
3. Put some red pepper powder and vinegar in all the sauce, and put the soya and parsley in it.
Please refer to the recipes that have been broadcast.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.