목살 맥적과 된장 소스
재료 : 목살(0.4cm 컷), 된장, 고추장, 청주, 물엿, 설탕, 배, 양파, 마늘, 만가닥, 샬롯, 깻잎 순, 다임, 밀가루, 버터, 삶은 감자, 발사믹 멩가솔, 두부
1. 목살을 칼집을 넣어 된장 양념에 재워둔다.
(된장 소스- 된장2:고추장1:설탕1:물엿0.1 + 청주, 배, 양파, 마늘, 후추 넣고 갈아주기)
2. 만가닥 버섯과, 샬롯은 깻잎 또는 깻잎 순을 넣고 팬에서 볶아주다가 소금간 해준다.
3. 두부는 소금을 뿌려두었다가(간수 빼기용) 밀가루를 조금 묻혀 팬프라이 해준다.
4. 찍어 먹을 된장 소스를 준비한다. 팬에 버터를 두르고, 깻잎 순과, 다임을 넣어 향을 내준 뒤,
1의 된장 양념을 넣고 볶아주다 두유와 곱게 체에 내린 삶은 감자로 농도를 잡는다
5. 1의 목살을 프라이팬으로 초벌 해준 뒤, 석쇠로 직화 해서 완전히 익혀 접시에 담는다.
방송한 요리 목살 맥적과 된장 소스 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Mackerel and miso sauce
Ingredients: Tofu (0.4cm cut), miso, gochujang, sake, syrup, sugar, pear, onion, garlic, strand, Charlotte, sesame leaf, dime, flour, butter, boiled potato,
1. Put the sheaths in sheaths and put them in miso sauce.
(Miso sauce - doenjang 2: kochujang 1: sugar 1: syrup 0.1 + syrup, pear, onion, garlic, pepper to change)
2. Pine mushroom, and Charlotte put sesame leaves or sesame leaves in a pan and fry them over and let them salt.
3. Spread the salt on the tofu (for removing the jar) and put a little bit of flour on pan.
4. Prepare the miso sauce. Put the butter on the pan, put sesame seeds and dime into the pan,
1 miso sauce and stir-fry. Soy milk and sweetly boiled sieve are picked with potatoes.
5. After grinding the neck of 1 in a frying pan, grill it with a grill and cook it thoroughly.
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