달걀 부추 무침
재료 : 부추 100g, 달걀노른자 4개, 고춧가루
간장소스 : 간장 2T, 물 8T, 생강편 2장, 마늘편 4장, 맛술 1T, 흑설탕 1/2T
1. 간장 2T, 물 8T, 생강편 2장, 마늘편 4장, 맛술 1T, 흑설탕 1/2T을 넣고 끓인다.
2. 부추를 살짝 데친 후 찬물에 헹군 뒤 물기를 제거하고 둥지 모양을 만들어준다.
3. 달걀노른자를 얹고 그 위에 고춧가루와 간장소스를 뿌려준다.
방송한 요리 달걀 부추 무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Grilled egg
Ingredients: leek 100g, egg yolks 4, red pepper powder
Soy sauce: soy sauce 2T, water 8T, ginger 2 pieces, garlic pieces 4, tasting 1T, brown sugar 1 / 2T
1. Boil 2T of soy sauce, 8T of water, 2 pieces of ginger, 4 pieces of garlic, 1T of tasting and 1 / 2T of brown sugar.
2. Roast the leek slightly, then rinse in cold water, remove the water and make a nest shape.
3. Place egg yolk and sprinkle red pepper powder and soy sauce on top.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.