가지 돼지고기 냉채
재료 : 돼지고기 안심 300g, 물 1L, 통후추 5알, 마늘 2알, 된장 1/2T, 가지
채소 : 당근, 셀러리, 적양파, 오이, 무싹
소스 : 맛술 1T, 식초 1T, 소금 약간, 다진 마늘 1t, 연겨자 2t, 올리브유 2T, 꿀 2t, 아로니아 분말 1T
1. 마늘, 통후추, 된장을 푼 물에 돼지고기 안심을 삶는다.
2. 뜨거운 물에 가지를 살짝 데쳐준다
3. 맛술 1T, 식초 1T, 소금 약간, 다진 마늘 1t, 연겨자 2t을 넣는다.
4. 올리브유 2T, 꿀 2t, 아로니아 분말 1T을 넣고 냉채 소스를 만든다.
5. 채 썬 당근, 셀러리, 가지, 적양파, 오이, 무싹을 넣고 버무려 완성한다.
방송한 요리 가지 돼지고기 냉채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chopped pork cold
Ingredients: pork tenderloin 300g, water 1L, pepper 5 eggs, 2 garlic, miso 1 / 2T, branches
Vegetables: carrot, celery, red onion, cucumber,
Sauce 1T, 1T of vinegar, 1T of salt, 1t of chopped garlic, 2t of mustard, 2T of olive oil, 2t of honey, 1T of Aronia powder
1. We boil pork meat relief in garlic, sesame oil, miso.
2. Heat the branches slightly in hot water
3. Put 1T of tasting, 1T of vinegar, a little salt, 1t of chopped garlic and 2t of mustard.
4. Add 2T of olive oil, 2t of honey, 1T of Aronia powder and make cold sauce.
5. Put carrots, celery, eggplant, red onions, cucumbers and mushrooms and mix them.
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