등심 잘 굽는 법
재료
등심, 소금, 후추
1. 등심에 소금, 후추를 뿌리고 올리브유를 발라 둔다.
2. 팬을 달군 후 고기를 얹고 1분정도 굽는다. (물방울을 뿌려 달군 팬 체크)
3. 뒤집어 약불에 3분정도 뚜껑을 덮고 굽고 다시 반대쪽도 3분정도 굽는다.
4. 불을 끄고 4~5분정도 그대로 둔다.
5. 접시에 내기 전에 팬에 남아있는 육즙을 뿌려 낸다.
방송한 요리 등심 잘 굽는 법 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
How to bake sirloin
material
Sirloin, salt, pepper
1. Sprinkle with salt, pepper and olive oil on the sirloin.
2. Fry the pan, place the meat and bake for about 1 minute. (Check the fan that sprayed water drops)
3. Turn over, cover the lid for about 3 minutes and bake for 3 minutes on the other side.
4. Turn off the lights and leave them for 4 to 5 minutes.
5. Sprinkle the remaining juice on the pan before serving it to the plate.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.