눈개승마 육개장
재료 : 삼나물, 숙주, 대파, 고사리
부재료 : 실파, 밀가루, 다진 마늘, 굵은 고춧가루, 후춧가루, 소금
무칠 때 양념 진간장, 고추장, 다진 파, 참기름, 마늘, 육수
육수 무 1/3개, 양파 반개, 디포리 5마리, 파, 1뿌리, 건새우, 10g, 마늘 3개 (다져서 국에 넣는다) 된장 2큰술, 물 10컵
1. 데친 고사리, 숙주, 대파, 건 눈개승마를 불린 뒤 데쳐 준비한다
2. 고춧가루, 간장, 고추장, 다진 파, 마늘, 후춧가루, 들기름 넣고 버무린다
3. 마지막에 밀가루를 넣고 살짝 치댄 후 디포리 육수에 넣고 한소끔 끓여 완성한다
방송한 요리 눈개승마 육개장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Paddy horse riding nursery
Ingredients: Three herbs, Host, Dawn, Fern
Ingredients: flour, flour, chopped garlic, chili powder, black pepper, salt
Seasoning seasoning, gochujang, chopped green onion, sesame oil, garlic, broth
1/3 pieces of onion, half onion, 5 pieces of defense, 1 piece of root, 1 root, 10 pieces of dried shrimp, garlic, 3 pieces of garlic
1. Boar ferns, host, green onion, dry snow
2. Put red pepper powder, soy sauce, hot pepper paste, chopped green onion, garlic, pepper powder,
3. Put the flour at the end and lightly put it in the deporatory broth.
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