도다리 미역국
재료: 도다리, 건미역 10g, 생미역 500g, 다진 마늘 3작은술, 소금 1큰술, 국간장 2큰술, 액젓 2큰술
육수 : 무 1/3개, 양파 반개, 디포리 5마리, 파 1뿌리, 건새우 10g, 마늘 3개(다져서 국에 넣는다), 된장 2큰술, 물 10컵
1. 냄비에 양파, 대파, 무, 고추, 마늘, 디포리를 넣고 육수를 우린다
2. 들기름에 마늘과 불린 미역을 넣고 볶은 후 육수에 넣는다
3. 깨끗이 손질한 도다리를 육수에 넣고 한소끔 끓인다
4. 간장, 액젓, 소금으로 간을 맞춘 후 완성한다
방송한 요리 도다리 미역국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Seaweed soup
Ingredients: Rootstock, 10g of Gunmi, 500g of Sambimi, 3 tsp of minced garlic, 1 tablespoon of salt, 2 tablespoons of soy sauce, 2 tablespoons of sauce
Seaweed: 1/3 radish, half onion, 5 coriander, 1 parrot, 10 g dried prawns, 3 garlic (put in the soup), 2 tablespoons of miso, 10 cups of water
1. We put onion, green onion, radish, red pepper, garlic,
2. Put garlic and boiled seaweed on the perilla oil, roast it, and put it in broth.
3. Put the cleaned-up staple in the broth and simmer it.
4. Prepare the liver with soy sauce, sauté sauce and salt.
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