매운 낙지 햄프 비빔밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 5월 12일 방송한 요리 매운 낙지 햄프 비빔밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

매운 낙지 햄프 비빔밥

재료 : 햄프 밥2공기, 낚지 2마리(밀가루2큰 술), 양파 1/2개, 당근 30g, 영양부추 10g, 청홍고추 1개씩, 대파 1/2뿌리, 햄프 2큰 술, 통깨 , 카놀라유 1큰 술

양념장 : 고춧가루 2큰 술, 고추장 2큰 술, 베트남 고추 4개, 다진 마늘 1큰 술, 설탕 2큰 술, 간장 2큰 술, 매실 청 1큰 술, 물엿 1큰 술, 맛술 2큰 술, 참기름 1큰 술, 사과주스(갈은 사과) 2큰 술

만드는 법 :

1. 낙지는 밀가루로 깨끗이 문질러서 씻는다.

2. 끓는 물에 소금을 넣고 낙지를 살짝 데친다.

3. 낙지는 썰어서 준비한다.

4. 고추장, 갈아놓은 사과, 매실 청, 다진 마늘, 다진 파, 베트남 고추, 고춧가루, 맛술을 넣어 양념장을 만든다.

5. 팬에 카놀라유를 두르고 채소를 먼저 볶는다.

6. 채소를 볶다가 낙지와 양념을 넣어 볶는다.

7. 청홍 고추, 대파, 통깨를 넣고 볶아준다.

8. 햄프씨드 밥 위에 낙지볶음을 얹어준다.

방송한 요리 매운 낙지 햄프 비빔밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Spicy octopus ham bibimbap

Ingredients: hamburg 2 air, 2 fish (2 tbsp of flour), 1/2 onion, 30 g carrot, 10 grams of nutritive leek, 1 green pepper, 1 tsubaru root, 2 tbsp ham, sesame oil, canola oil 1 Liquor

Seasoning: 2 tablespoons of red pepper powder, 2 tablespoons of red pepper paste, 4 tablespoons of hot pepper, 1 tablespoon of chopped garlic, 2 tablespoons of sugar, 2 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon of plum juice, 1 tablespoon of syrup, 2 tablespoons of syrup, sesame oil 1 tablespoon, apple juice (ground apple) 2 tablespoons

how to make :

1. The octopus is rubbed clean with flour and washed.

2. Put salt in boiling water and cook octopus lightly.

3. Prepare octopus by cutting.

4. Make a marinade with hot pepper paste, grind apple, plum grated apples, chopped garlic, chopped green onion, Vietnamese pepper, red pepper powder and garlic.

5. Fill the pan with canola oil and fry the vegetables first.

6. Fry the vegetables and add the octopus and sauce.

7. Put red pepper, green onions and sesame seeds and fry them.

8. Put octopus on top of ham seed rice.

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