통무 소박이
재료 : 동치미무 1단, 무 1/4개, 쪽파6대, 미나리3줄기, 당근1/4개, 굵은 천일염1컵
(소박이 양념) 고춧가루 1.5컵, 갈치젓 1/4컵, 까나리 액젓 1/4컵, 찹쌀죽 1컵, 다진 마늘5큰술,
다진 생강 1작은술, 실고추 약간, 천일염 약간, 매실청1/4컵
1. 찹쌀죽 1컵에 고춧가루 1.5컵, 갈치젓 1/4컵, 까나리 액젓 1/4컵을 넣는다
2. 매실청 1/4컵, 다진 마늘 5T, 다진 생강 1t, 천일염을 넣고 양념을 만든다
3. 채 썬 무와 당근, 쪽파, 미나리에 양념을 넣고 버무려 속을 만든다
4. 칼집 넣어 준비한 동치미 무에 속을 빠지지 않도록 잘 채워 넣는다
방송한 요리 통무 소박이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
The
Ingredients: 1 layer of Dongchimi radish, 1/4 radish, 6 radishes, 3 cloves of parsley, 1/4 carrots, 1 cup of coarse salt
1.5 cups of red pepper powder, 1/4 cup of salted red pepper, 1/4 cup of red pepper sauce, 1 cup of glutinous rice porridge, 5 tablespoons of minced garlic,
Minced ginger 1 teaspoon, a little red pepper, a little sun salt, 1/4 cup of plum
1. Add 1 cup of red pepper powder, 1/4 cup of salted red pepper and 1/4 cup of red pepper sauce to 1 cup of glutinous rice porridge
2. Add 1/4 cup of plum juice, chopped garlic 5T, chopped ginger 1t, and salt to make seasonings
3. Put the sauce and carrots, side dishes, and buttercups into sauce.
4. Fill the beef dumplings prepared in the sheath to prevent them from falling out.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.