구기자 전복죽
재료
구기자 한줌, 전복 4마리, 현미 1컵, 멥쌀 1 ½컵, 참기름 넉넉히, 소금, 물은 쌀의 5~6배
만드는 법
1. 쌀은 잘 씻어 충분히 불려둔다
2. 구기자는 물에 재빨리 씻어 찬물에 우린다
3. 전복은 껍질과 살을 분리해서 입은 잘라 버리고 개우는 따로 빼둔다
4. 믹서에 개우를 갈아 참기름 두른 냄비에 볶은 후 참기름을 더 넣고 쌀도 넣어 볶는다
5. 쌀이 잘 볶아졌으면 물을 넣고 잘 저으며 끓여준다
6. 먹기 전에 소금으로 간을 해서 그릇에 담아낸다
방송한 요리 구기자 전복죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Kugija
material
A handful of gojji, 4 abalones, 1 cup of brown rice, 1 ½ cup of rice, sesame oil, salt, water 5 ~ 6 times of rice
how to make
1. Rice is well washed and thoroughly called.
2. The goji are washed in water and we are in cold water
3. The abalone separates the skin and flesh, cutting off the mouth, and removing the dog's cry.
4. Add the sesame oil to the sesame oil pan, add the sesame oil, add the rice and fry.
5. If the rice is roasted well, add water and boil it well.
6. Before eating, take the salt and put it in a bowl.
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