구기자 수제비 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 1월 27일 방송한 요리 구기자 수제비 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

구기자 수제비

재료

굴 2봉지, 불린 미역 한 줌, 대파1/2대, 청홍고추 각1개, 새송이버섯 2개, 무즙1컵, 소금, 참기름

반죽: 밀가루 4컵, 구기자가루 4큰술, 물 ⅔컵, 소금약간, 포도씨유 약간, 레몬즙 약간

국물: 무 1조각, 대파 1뿌리, 다시마 2조각, 마늘 1통

만드는 법

1. 반죽은 오래 치대서 비닐봉지에 넣어 냉장고에 1시간쯤 숙성 시킨다

2. 굴은 무즙에 씻어 체에 받쳐둔다

3. 대파, 고추는 어슷 썰고, 새송이버섯은 한 입 크기로 썬다

4. 맛국물에 반죽을 떼어 넣고 동동 떠오르면 미역, 굴, 새송이버섯을 넣어 한소끔 끓인다

5. 먹기 전에 소금으로 간을 하고 참기름을 둘러 그릇에 담아낸다

방송한 요리 구기자 수제비 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Gugija Handmade Fee

material

2 bags of oysters, a handful of seaweeds, 1/2 of green onions, 1 each of green pepper, 2 fresh mushrooms, 1 cup of juice, salt, sesame oil

Dough: 4 cups flour, 4 tablespoons ginger powder, ⅔ cup water, a little salt, grape seed oil, a little lemon juice

Broth: 1 piece of radish, 1 roots of green onions, 2 pieces of kelp, 1 bag of garlic

how to make

1. Put dough in a plastic bag for a long time and mature for about an hour in the refrigerator

2. Wash the oysters in the juice and put them on the sieve.

3. Cut green onions, peppers and slices of fresh mushrooms.

4. Remove the dough from the soup and add the seaweed, oysters and fresh mushrooms to boil it.

5. Season with salt before eating and put sesame oil in a bowl

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