매쉬포테이토&크루통
[재료]
감자, 생크림, 다진 마늘, 소금, 백후추, 버터 적당량
식빵 자투리, 롤백 , 파슬리가루 적당량
[과정]
1. 식빵 자투리는 바삭하게 구워 식혀두고, 감자는 삶아 껍질을 벗기고
뜨거울 때 으깨어 둔다.
2. 냄비에 감자, 생크림, 다진마늘, 버터를 넣어 약불에 올려 잘 섞고 소금과 백후추로
간을 맞추어 매쉬포테이토를 만든다.
3. 식은 식빵 자투리는 비닐백에 넣어 잘게 으깬다.
4. 매쉬포테이토를 접시에 담고, 3의 크루통과 파슬리가루를 얹어 낸다.
방송한 요리 매쉬포테이토&크루통 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Mash potatoes & croutons
[material]
Potatoes, fresh cream, chopped garlic, salt, white pepper, butter Suitable amount
Bread crumbs, rolls, parsley powder suitable amount
[process]
1. Bake crunchy crisp, let it cool, boil potatoes, peel
It is crushed when it is hot.
2. Put potatoes, fresh cream, chopped garlic, and butter in a pot and put them on a rice pudding. Mix well and season with salt and white pepper.
Make a mesh potato with the liver.
3. Put the crumbs in a plastic bag and crush them finely.
4. Put the mash potatoes in a dish and put 3 croutons and parsley powder.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.