매쉬포테이토&크루통 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 7월 8일 방송한 요리 매쉬포테이토&크루통 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

매쉬포테이토&크루통

[재료]

감자, 생크림, 다진 마늘, 소금, 백후추, 버터 적당량

식빵 자투리, 롤백 , 파슬리가루 적당량

[과정]

1. 식빵 자투리는 바삭하게 구워 식혀두고, 감자는 삶아 껍질을 벗기고

뜨거울 때 으깨어 둔다.

2. 냄비에 감자, 생크림, 다진마늘, 버터를 넣어 약불에 올려 잘 섞고 소금과 백후추로

간을 맞추어 매쉬포테이토를 만든다.

3. 식은 식빵 자투리는 비닐백에 넣어 잘게 으깬다.

4. 매쉬포테이토를 접시에 담고, 3의 크루통과 파슬리가루를 얹어 낸다.

방송한 요리 매쉬포테이토&크루통 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Mash potatoes & croutons

[material]

Potatoes, fresh cream, chopped garlic, salt, white pepper, butter Suitable amount

Bread crumbs, rolls, parsley powder suitable amount

[process]

1. Bake crunchy crisp, let it cool, boil potatoes, peel

It is crushed when it is hot.

2. Put potatoes, fresh cream, chopped garlic, and butter in a pot and put them on a rice pudding. Mix well and season with salt and white pepper.

Make a mesh potato with the liver.

3. Put the crumbs in a plastic bag and crush them finely.

4. Put the mash potatoes in a dish and put 3 croutons and parsley powder.

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