석류 경단
찹쌀가루 3컵, 석류주스 5큰술, 카스테라 1개
1. 석류주스를 끓여 찹쌀가루에 넣어 고루 치대 한 덩어리로 만든다.
2. 한입에 들어갈 정도로 작게 경단을 만든다.
3. 카스테라는 굵은 체에 비벼 가루를 낸다.
4. 끓는 물에 경단을 넣고 소금을 약간 넣어준다.(포인트-물의 온도를 높여서 더 빨리 익게 함) 다시 위로 떠오르면 찬물 1컵을 넣어 탄력있게 만든다.
5. 다시 또 떠오르면 건져 찬물에 담갔다 건져준다.
6. 물기를 빼고 건져 카스테라를 고루 묻혀준다.
방송한 요리 석류 경단 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pomegranate dumpling
3 cups of glutinous rice powder, 5 tablespoons of pomegranate juice, 1 of castella
1. Boil the pomegranate juice and put it in glutinous rice flour to make a loose chunk.
2. Make the dumplings small enough to fit into the bite.
3. Castella bake in a thick bake.
4. Put the dumplings into the boiling water and add a little salt. (Point - Raise the water temperature to make it ripen more quickly.) If it floats up again, put 1 cup of cold water and make it elastic.
5. If it comes up again, rescue it and dip it in cold water.
6. Remove the water and resuscitate the castella.
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